Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > >

mintaterem

Otthona kialakítása, felújítása során rengetek kérdése és problémája merülhet fel. Abban tudunk segíteni, hogy a felmerültekre választ adunk annak érdekében, hogy valóban olyan életteret tudjon kialakítani magának, melyben Ön, családja és barátai igazán jól érzik magukat.

Kíváló melegburkolatainkkal és fürdőszobai termékeinkkel kívánunk hozzájárulni otthona szépítéséhez.

Térjen be hozzánk, ha kérdése van, vagy ha szeretne többet megtudni a padlókról felújítás, építkezés előtt!

Címünk:

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.

Vajda Tímea , Mintatermi értékesítő,  +36 30 580 6702 
vajda.timea@ibd.hu

Türk Andrea, Mintatermi értékesítő, +36 30 271 6783 
turk.andrea@ibd.hu

Mintaterem e-mail cím: 
mintaterem@ibd.hu

NYITVATARTÁS:

Hétfő - Péntek: 9-18 óráig
Szombat: 9-13 óráig

EGGER – a folyamatos megújulás útján

EGGER német gyártónk több szempontból is különleges. Nem csak azért, mert magas minőségű padlókat gyárt, hanem azért is, mert 3 évente teljesen megújítja padló kollekcióját.

A legújabb, 2018-2020-as kollekció is jópár újdonságot hozott.

  • EGGER laminált padlók
  • EGGER parafa padlók
  • EGGER Design+

 

DESIGNFLOORING – Ilyet nem igen látott máshol         

A DESIGNFLOORING igen különleges helyet foglal el a melegburkolatok piacán. Vinyl padló magában hordozzák a melegburkolatok minden előnyös tulajdonságát. Ha DESIGNFLOORING burkolatot mellett dönt, megteheti azt is, hogy kő hatású padlót választ, az említett melegburkolati tulajdonságokkal. Számos kő, beton és fahatású vinyl padlót kínál a gyártó, elérhető áron.

HARO – tapasztalat és innováció

HARO gyárunk több, mint 150 éves múltra tekint vissza. Saját erdőgazdálkodásban termesztett fákkal dolgoznak, és kiemelt figyelmet fordítanak környezetünkre. Olyan csodálatos és egyedi faparkettákkal hívják fel magukra a figyelmet, mely más gyár csak pislogva figyel. Csodálatos, kézzel megmunkált Manufactura termékei kiemelik társaik közül a HARO faparkettát. A klasszikus 1 sávos szalagparkettától a tereken átnyúló, 3, ill. 4 méteres XL-padlókig minden helyiséghez a tökéletes méreteket kínálnak. A HARO a faparketták mellet laminált és prafapadlókat is gyárt. Hallot már a világ legcsendesebb padlójáról? Ha nem, jöjjön be mintatermünkbe, próbája ki bátran!

ELESGO – magasfényű, csillogó laminált padlók

Bizony, a mai világban ki kell tűnni a versenytársak közül. Erre nagyon jó példa az ELESGO magasfényű padlói. Különleges kék, piros, fekete, fehér, lila, barna színű, magas fényű, csillogó laminált padlókat ismerhetünk meg kínálatában, de természetesen elérhető náluk a hagyományos laminált padlók is. Már amennyire hagyományosnak mondható, egy olyan padló, melynek fózolt részei különlegesen lekerekítettek.

Mintatermünk képekben (a képgalériához kattintson a képre):

 

mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem
 


Vissza a tetejére