Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Villscheider Hof - HARO

Brixen - 1980 palack díszíti a mennyezetet és egy hosszú asztal dominál a szobában. A Brixenben található Villscheider Hof kóstolóterme elegáns környezetbe invitál, hogy közvetlenül a borászatban tapasztalhassa meg a borászok nemes borait.

Brixen közelében, egy 700 m magas dombon található a Villscheider Hof, mely kiváló borai Buschenschank néven ismertek.

Az idő múltával az egykori gazdaság gyümölcsfarmmá alakult. 2007 óta saját szőlőiket préselik és piacradobták saját gazdaságukból származó borukat. A Bressanone-i gazdaság csodálatos kilátással rendelkezik, és ideális helyen található egy dél-tiroli hegyekben eltöltött nyaraláshoz. A borászat közvetlenül az Eisack-völgyi Gesztenye-ösvényen helyezkedik el, amely összeköti Bolzanot és Bressanonet egy 60 km hosszú napsütötte lejtő által. A természetjárók és a szerelmesek számára remek kikapcsolódást jelenthet a helyszíni gyalogtúra, hiszen egy több napos utat tervezve tökéletesen kombinálható a túrázás és az ünneplés a Törggelen időszakban.

A Villscheider Hof meghívja Önt, hogy töltsön el néhány kellemes napot házi készítésű dél-tiroli specialitásokkal, ízletes gyümölcslevekkel, a saját gyümölcsfáikon termő gyümölcsökből és jó borokkal. Annak érdekében, hogy tökéletesítse a nyaralás-érzést, a Hilpold család borkóstolót kínál pince-túrával és hagyományos dél-tiroli ételekkel egybekötve. Az újonnan épült kóstolóterem a HARO parkettával, egy olyan ékszer, amely sokak figyelmét felkelti.


1980 db palack a mennyezeten - Haro parketta a padlón

A projektet a Bressanone-i építészeti iroda, a Raum3 építészei tervezték. Egy fényes, tágas, nagy üvegterületű szobát hoztak létre, mely a környező szőlőterületekre néz.

Szemet gyönyörködtető látványt nyújt az 1980 db borosüveg, melyek a mennyezetet alkotják. Mivel az egész szoba modern, hangulatos, rusztikus borbárként jelenik meg, magától értetődik, hogy a padló is fából készült. Az építészek a HARO American walnut design-ját választották. Az expresszív fa időtlen és természetes megjelenést biztosít a szobának. A naturaLin plus felület a természetes, kifejező megjelenést ötvözi az egyszerű tisztítás és ápolás előnyeivel.

A projekt koherens koncepciója hozzásegítette az építész csapatot a 2019-es Dél-Tirol Építészeti Díj megnyeréséhez. A Villscheider Hof kóstoló helyisége bizonyítja, hogy a hagyományos és modern építészeti elemek tökéletesen harmonizálhatnak.


A galériáért kattintson a képre!

mintaterem
mintaterem
mintaterem 

Tartalomhoz tartozó címkék: magazin faparketta-tartalom

Vissza a tetejére