Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Nudo Sushi Box

Ügyfél: Nudo Sushi Box
Elhelyezkedés: Sunderland, Newcastle és Jesmond
Kivitelező: Swandene Specialist Contract Interiors
Terület mérete: 211m2
Szektor: Vendéglátás


A Swandene Specialist Contract Interiors feladata az volt, hogy egy olyan meghatározó belsőépítészeti elemet találjon a Nudo Sushi Box számára, amely figyelemfelkeltő és közvetíti az étterem szellemiségét. A választás a Karndean Designflooring-ra esett, azon belül pedig az Opus kollekcióból választottak egy kontrasztos faszerkezetet, mely szemetgyönyörködtető dizájnnal rendelkezik. Az Nudo Sushi Box mindegyik helyszínén az Opus kollekciót alkalmazták.

A padlólapok kiválasztásánál figyeltek a kontrasztos hatásra, ezért a Grano (WP311) mosott szürke lapokat állították szembe a Ignea (WP313) rusztikus fa ihletésű lapokkal. “Azonnal lenyűgözött minket a Karndean termékek széles design választéka, és különösen a tervezési tulajdonságai. A különböző padlótípusokat képesek voltunk vágni és egymás mellé helyezni, mely ebben az esetben rendkívül fontos szempont volt, hiszen a teljes 36 hüvelykes méretből 12 hüvelykre kellett vágnunk a lapokat, hogy elérjük a “chevron” dizájnt.”- magyarázta Richardson, a Swandene építésze. Majd így folytatta: “Szintén kiemelkedő szempont volt számunkra, hogy olyan designt hozzunk létre, mely több különböző helyszínen is megállja a helyét, és azonnal azonosítható általa a Nudo márka. Örömmel tölt el bennünket, hogy a Nudo teljes mértékben elégedett volt a koncepcióval, különösen a padló designnal.”

Termékek:

  • Opus, Grano (WP311)
  • Opus, Ignea (WP313)

A képgalériáért kattintson a képre!

mintaterem
mintaterem
mintaterem

 

Tartalomhoz tartozó címkék: magazin

Vissza a tetejére