Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

magazin melegburkolatokról

Kérge ellenálló, puha és újrahasznosítható – a természet kincsének rövid története.

Tovább

A padló, ami elbírja a vizet! Nem véletlenül választanak egyre többen padlót a fürdőszobájukba! Szép, meleg, és természetközeli!

Tovább

Kis ráfordítás, óriási haszon: a lakótere átrendezésekor, nem szabad határt szabni a képzeletnek és szó szerint több irányba kell gondolkodni. Használjon egyező fal-, padló, de akár mennyezetburkolatot, ugyanabban vagy összeillő dekorban.

Tovább

Eláruljuk az elején! A JUHAR! Ez a lombhullató fa meglepően sokoldalú: erős, gyulladáscsökkentő hatása van és a világ második legnagyobb országának jelképe. Sokkal több, mint egy egyszerű fa. 

Tovább

Íme, egy 70 lakásos társasház, ahonnan nem hiányozhatnak a HARO egészséges Disano padlói sem!

Tovább

Ugye Ön is hallott már a CEWE fotókönyvekről? De mi lehet a kapcsolat a CEWE és a HARO között. Ezt mutatjuk be következő referenciánkban!

Tovább

A laminált padló minden lakberendezési stílushoz remekül illik. Számtalan fa és kő minta, és ne feledkezzünk meg az egyedi dekorokról sem!

Tovább

Gyermekeink nagyon sok időt töltenek el szobájukban. Természetes, ha azt szeretnénk, hogy minden, ami körül veszi őket, az egészséges, környezetbarát anyagból készüljön.

Tovább

More from wood - Többet a fából. Ez az EGGER szlogenje. De mit is jelent ez? Nézzük meg!

Tovább

A halszálka mintában egy régi nagy klasszikust üdvözölhetünk újra, mely kötésmintákon, szöveteken, járólapokon és a parketta mintáin éppúgy feltűnhet, és izgalmas, mutatós látványt, némi mozgalmasságot visz az enteriőrbe.

Tovább


Vissza a tetejére