Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

magazin melegburkolatokról

A tél némi megnyugvást, pihenést hozhat, ám csak akkor, ha erre alaposan felkészültünk előre, és megtettük a szükséges óvintézkedéseket. Ezért most összeszedtük, hogy hogyan érdemes felkészülnünk a télire – házunk táján… 

Tovább

Mit szólnál ha egy kép feltöltéséért cserébe kapnál egy iPhone 11-t? Játtsz Te is, legyél Te a szerencsés, aki megnyeri a telefont a HARO jóvoltából!

Tovább

A HARO halszálka-mintás parketta tökéletes élményt nyújt otthonában

A halszálka-minta népszerűsége újjáéledt. Klasszikus és időtlen megjelenése mellett könnyű fenntarthatósága és széleskörű előnyei emelték ismét a népszerű parkettaminták közé. A HARO tökéletes megoldásokat kínál e tekintetben.

Tovább

A HARO TRITTY sorozatú laminált padló évek óta nagy sikernek örvend.

A TRITTY 200 Aqua változat írja a HARO következő sikertörténetét. A TRITTY széria egy külön kategóriát képvisel ellenálló-képesség szempontjából. Amellett, hogy kiváló választás a nedves helyiségek számára, a sorozat különleges a szilárdság és a kopásállóság szempontjából.

Tovább

Az egészséges életmódot biztosító padlók piaci szegmensében a HARO évek óta a 100% -ban PVC- és lágyítószer nélküli padló úttörője. Ezért a társaság szisztematikusan dolgozik a további terjeszkedésen, és hat új kőhatású designt adott hozzá a csempe formátumú DISANO Smart Aqua sorozathoz.

Tovább

Eljött a sáros, latyakos idő, ilyenkor már a padló takarítására, ápolására is több figyelem kerül. Belépünk sáros cipőinkkel, tappancsokkal és már jöhet is a felmosás. Szerencsénk van, ha vinyl padlót választottunk – ezek ugyanis rendkívül ellenállóak, ám mint bármely más padló típus, törődést igényelnek. Hogyan ápoljuk, s tartsuk karban a vinyl padlót, hogy az hosszú éveken át megőrizhesse szépségét, fényét, ragyogását?

Tovább

Egyszerű, gyakorlatias megoldás a jelenlegi lakberendezési trendekhez igazodva

Tovább

Univerzális színvilág, bővített termékválaszték, még jobb minőségi tulajdonságok és így még jobb felhasználói előnyök, valamint a vállalat pozicionálása, kivételes minőségű laminált padlóburkolatok gyártója, mind-mind az új 2019-es HARO laminált padló kiemelkedő hozadéka.

Tovább

Üdvözöljük Németország vezető parkettagyártójánál - ez a HARO új, 2019. évi parketta-sorozatának szlogenje.

Tovább

Ha megfelelően ápoljuk, sokáig gyönyörű marad!

Amikor az ember kiválaszt, megvásárol, majd telepít egy gyönyörű, új laminált padlót, dizájnpadlót, vagy egy mesterien megmunkált, egyedi szépségű élőfa parkettát, eleinte úgy vigyáz rá, mint a szeme fényére, hogy azon egyetlen karc, hiba ne essen. Ha Ön is szeretné, hogy a szép faparketta, laminált padló hosszú időn át ilyen szép és újszerű maradjon, érdemes megfogadni a gyártók tanácsait, és szakszerű ápolásban részesíteni, egyedi módon kezelni padlónkat. Mutatjuk, hogyan!

Tovább


Vissza a tetejére