Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > >

ELESGO története

 Az Elesgo története

1958 Arnold Dammers elindítja üzletét
1968 Arnold Dammers bemutatja a dekoratív bevonatú szegélyeket (UMA®-szirup)
1987 A HDM Hollandia megalapítása
1992 Dirk Dammers bemutatja az ELESGO® laminált rendszert. 
1997 Építés kezdete a menedzsment épület bővítéséhez. 15.000 m² alapterületű logisztikai központ és egy 6000 m²-es raktár építése.
2005 Az Aquafloor piacra dobása
2016 Deep Emotions termékbemutató: Alaposan megmunkált fadarab - sima felület

A cég a termelői rétegeket célozta meg elsősorban olyan ötleteivel, amelyek rendkívül tartós, strapabíró termékekről szólnak, és a kortárs ökológiai követelményeknek is tökéletesen megfelelnek.

Később Elesgo néven váltak híressé, és nemzetközi hírnevet szereztek új technológiájuk bemutatásával. A ’80-as években szabadalmaztatták a módszert, amellyel a padlók kivételesen dekoratív felületeket viselnek magukon, mindezt időtálló, funkcionális megoldással.

Az 1997-ben épült vadonatúj gyáruk indulásától nem volt megállás. Az Elesgo meghódította a világ minden pontját különleges, fényes felületű, rendkívül strapabíró és megbízható megoldásaival.

Innováció, fejlesztés

Formaldehidmentes ragasztott forgácslapot használnak, amely hasonlóképpen viselheti a német "Blauer Engel" (kék angyal) tanúsítványt, mint minden MDF alaplemezzel ellátott panel. Különösen az ELESGO® módszereket is nagyfokú környezetvédelmi szempontok jellemzik. A termelésben nagyon kevés energiát használnak fel, szennyvíz és víz nélkül. Az alkalmazott oldószermentes akrilátgyanta nem bocsát ki olyan anyagot, amelyek károsak az egészségre.

Környezettudatosság:

Nagy figyelmet fektetnek környezeti fenntarthatóságra, amikor az általuk használt nyersanyagokról van szó.
Új energiát generálnak a gyártásból származó hulladékból, vagyis újrahasznosítják azt. Az olyan anyagokat, amelyeket a cégen belül nem lehet tovább felhasználni, összegyűjtik és újrahasznosítják. A modern szűrőberendezéssel minimálisra csökkentik a levegőszennyezést. Minden aljzat megfelel az E1 kibocsátási osztályra vonatkozó irányelveknek és a jelenlegi globális szabványoknak.

Elesgo termékek fő tulajdonságai:

- egyedi és ízléses megjelenés
- antisztatikus felület
- könnyedén tisztítható
- könnyedén lerakható
- Original Unilin-Click

 


Vissza a tetejére