Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Wroxham Bridge - Amerikai Étterem

Ügyfél: The Wroxham Bridge American Restaurant

Lakberendező: Jonathan Hall Associates

Terület mérete: 270m2


“Nagyon szerettük volna elkapni az amerikai vacsora-éttermek dizájnjának lényegét, és a Karndean Designflooring termékek ideálisak ennek megvalósítására.” - Mark Earnes, étterem tulajdonos

A Wroxham Bridge American Restaurant nemrégiben lett felújítva, mely egy klasszikus amerikai családi étkezdét idéző dizájnnal rendelkezik. Az étterem a folyóparton található. Az emeleti  turmix szalonban a Karndean Opus Nero és Luna sakktáblához hasonlító fekete-fehér táblái, a fő étkező területeken pedig a finoman megtervezett Korlok Baltic Mistral Oak kap helyet.

“A padlódizájn kifejezetten fontos volt, mivel nagyon szerettük volna elkapni az amerikai vacsora-éttermek dizájnjának lényegét, és a Karndean termékek ezt megvalósították.” - mondta Mark Earnes, étterem tulajdonos, majd így folytatta: “Egy olyan éttermet képzeltem el, ahol a különböző generációk együtt szórakozhatnak, és a padló sokat hozzáadott a teljes hangulathoz - elrepíti a vendégeinket egy ‘50-es évekbeli étkezdébe, mint amiket a filmekben láthatnak. Csakúgy, mint a dizájn, a tartósság is fontos volt számunkra, hiszen egy olyan padlóra volt szükségünk, amely elbírja a zsúfolt környezetet, így 130 vendéget fogadhatunk bármely időben. Örülünk, hogy a Karndean-t választottuk.”

Az új létesítmény felismerhetetlen a régihez képest, amely kezdett a földbe süllyedni. A külső dizájn is átalakult, modern és feltűnő lett, hogy tükrözze a lenyűgöző karakteres belső részt. Mark így nyilatkozott: “Nagyon büszke vagyok erre az étteremre, és szeretném, hogy megmaradjon újszerű állapotában egészen addig, ameddig csak lehetséges. Kínálunk reggelit, ebédet, teát és vacsorát is, így egy hosszú nap után nem tart sokáig felmosni a padlót, a védőrétegeinek köszönhetően pedig évekig élvezhetjük a szépségét. Amikor megtudtam, hogy a Korlok és az Opus dizájn is R10 csúszásálló besorolással rendelkezik, megnyugodtam, hiszen tudtam, hogy a személyzet gyorsan fogja mozgatni az asztalokat ételekkel és italokkal.”

A turmix szalon elegáns bútorokkal van beredezve, illetve kék és piros színekkel, melyek megragadják a tekinteteket. A fő éttermi részen pedig iskolai emléktárgyak, például vicces lökhárító, ötvenes évekbeli filmes plakátok és amerikai muscle car felszerelés is található.   

Alkalmazott termékek:

  • Designflooring Karndean Opus Nero SP115
  • Luna SP111
  • Korlok Batic Mistral Oak RKP8112

mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem

mintaterem

mintaterem

mintaterem

 

Tartalomhoz tartozó címkék: felhasznalo gyartoireferencia

Vissza a tetejére