Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Vegamar Borkereskedés

Projekt  neve: Vegamar Borkereskedés

Cím: Vegamar Selección Borkereskedés. Valencia - Spanyolország
A terület mérete: 123 m²
 

Valencia - Kóstoljon és vásároljon kiváló borokat kivételes környezetben - különleges élmény ínyenceknek a déli Spanyol városban

Azoknak a borimádóknak, akik szeretnek utazni, itt egy bennfentes tipp: A kiváló borok és a lélegzetelállító dizájn kombinációja felpezsdíti az érzékeket Valencia élénk sétáló utcáján, a Calle Colón-on.

A Vegamar borkereskedés azonnal lenyűgözi a vendégeit, amint belépnek az üzletbe, a futurisztikus dizájnjával és kifinomult világításával. Az összes boros üveget a reflektorfénybe helyezték, mint egy műalkotást, mely a látogatók számára különleges élményt nyújt és nagy sikere van. Az üzlethelyiség végében lehetőség van borkóstolásra. A megvilágított dizájn-bútorok és a tükrös plafon nagyon különleges hangulatot teremtenek, mely a borokat helyezi a középpontba.

A HARO laminált padlók meggyőzték az építészeket

A tervezést és a kivitelezést a Fran Silvestre építész iroda végezte. A fekete lakk bútor-felszínek kontrasztosak a megvilágított plafonnal, és a közvetett világítással rendelkező polcokkal. Az építészek a HARO Tritty nevű laminált padlóját vcálasztották. A világos szürke decor tölgy padlólap tökéletesen kiegészíti a bolt hangulatát, mely intenzív atmoszférát kölcsönöz a teremnek. A Silent Pro technikával felszerelt padlólapok kiváló hangszigetelést biztosítanak a helyiségeknek. Ez szintén része az építészek koncepciójának: a vendégeknek lehetőséget nyújtanak, hogy teljes mértékben a borra koncentráljanak a nélkül, hogy megzavarnák őket a nemkívánatos hangos léptek.

Felhasznált HARO termékek:

  • HARO laminált padló Tritty 100 Dekor tölgyfa szürke
  • Silent Pro

mintaterem
mintaterem
mintaterem


 

Tartalomhoz tartozó címkék: felhasznalo gyartoireferencia

Vissza a tetejére